januar 31

Norsk fotball på TV kommende sesong: Discovery + TV2

Discovery og TV 2 har inngått en distribusjonsavtale om sendinger fra Eliteserien og OBOS-ligaen kommende sesong. Dermed vil de to øverste fotballigaene i Norge for første gang være tilgjengelige både på Discovery+ og i TV 2 Play Total – i tillegg til MAX, Eurosport Norge og Eurosport eventkanaler via norske TV-distributører.
– Vi har inngått en distribusjonsavtale med TV 2, tilsvarende det vi har med andre norske distributører. Det betyr at alle kampene i årets sesong vil være tilgjengelig på Discovery+, Discoverys lineære kanaler hos flere norske distributører, og nå også som en del av TV 2s premium fotballprodukt, TV 2 Play Total.


-Dette er en veldig god løsning både for oss, TV 2 og norsk fotball, og det er en veldig fin måte å avslutte rettighetsperioden på. Vårt mål er at interessen for norsk fotball skal vokse ytterligere i året som kommer, sier Espen Skoland, i Discovery i en melding:TV 2-sjef Olav T. Sandnes mener den nye avtalen vil gi norsk fotball et sterkt utstillingsvindu.


– Dette er en spennende avtale for TV 2, som gir oss muligheten til å vise norsk fotball fra de to øverste divisjonene ett år før vi selv overtar rettighetene. Sendingene fra Eliteserien blir distribuert gjennom TV 2 Play Total, som også inneholder blant annet hele Champions League, hele den spanske La Liga og Premier League. En distribusjonsavtale med Discovery gjør oss i stand til å gi norsk fotball et enda sterkere utstillingsvindu. Når vi legger til at TV 2 skal sende EM i fotball for kvinner, VM i fotball for herrene og alle Norges landskamper i 2022, har vi mye å tilby norske fotballfans i året som kommer, forteller Olav T. Sandnes.