januar 31

Sarpsborg 08 setter overgangsrekord med salget av Ibrahima Koné til FC Lorient


Foto via S08


– Vi kommenterer aldri summer, men det er vårt største salg som klubb. Det har vært en fascinerende reise for Ibrahima – fra å sitte på benken i Haugesund på denne tiden i fjor til suksess i Sarpsborg 08 og for Mali, til nå å være solgt til Frankrike, sier sportssjef Thomas Berntsen.
– På dager som dette er det lov å klappe seg selv på skuldra som klubb. I sommer valgte vi å ikke selge, men nå var timingen rett for både spiller og klubb. Dette er vårt største salg og det skal vi være stolte av. Det viser at veien fortsatt er kort fra Sarpsborg stadion til spill ute i de større ligaene i Europa forteller Berntsen til klubbens nettsider:Elleve mål for Sarpsborg 08

Koné har vært involvert i 28 seriekamper og to cupkamper for Sarpsborg 08. I Eliteserien har det resultert i elleve scoringer og tre målgivende pasninger, mens det ble med to assist i NM. – Ibrahima kom til oss som et friskt pust. Han har levert både på og utenfor banen. En kraftpakke av en spiss som også har vært fin i gruppa. Nå får han en mulighet alle afrikanske spillere drømmer om. Vi kan ikke annet gjøre enn å ønske ham masse lykke til, sier Berntsen.
aktuell link | S08