februar 10

«Helt Harald» tilbake på TV 2 – her er sesongens gjester


Foto via TV2


Harald Rønneberg inviterer kjente og inspirerende gjester til dype, gode og rørende samtaler, og surrealistiske utfordringer i en ny sesong av «Helt Harald».

Etter en vellykket førstesesong med 637.000 seere i snitt på hver av de åtte episodene var ikke Harald i tvil om å si ja til en ny sesong. Årets sesong er todelt, med fire episoder til våren, og fire til høsten opplyser Tv2 i en melding:


– Det er to hovedgrunner til at jeg ønsket å lage en ny sesong. Den ene er den fantastiske responsen fra seerne. Jeg var veldig spent på forhånd, og ble altså så tøysete glad av at serien ble så godt mottatt. Det inspirerte veldig til å fortsette. Den andre grunnen er de herlige menneskene som vil være med. For meg er det disse personene programmet handler om. En rå gjeng som jeg beundrer, og så blir jeg veldig inspirert av å fortelle historiene deres, sier Harald.


De fire første gjestene som skal på skjermen er Karsten Warholm, Birgit Skarstein, Nora Mørk og Nils Ingar Aadne.
Karsten og Harald er på trening og spa, før Karsten blir utfordret til å lede en seriøs politisk debatt uten forberedelse.
Birgit inviterer Harald med på hytta for å lade opp, de reiser nemlig til England for å prøve seg på vingevandring.Harald besøker Nora i Kristiansand, og det kommer opp at Nora ikke er fan av fart og spenning. Det kan vise seg å være utfordrende når de to da skal prøve å surfe med en bil.Nilsi forteller om kjærestens tragiske bortgang, og Harald inviterer ham til England for å oppfylle en av guttedrømmene hans. De skal fly med jet-drakt. Ifølge Harald henger utfordringene høyt denne sesongen, og det kan ikke garanteres at alle lykkes…


– Vi har klinka mer til på utfordringene denne sesongen, og jeg kan vel røpe såpass at vi på ingen måte lykkes hver gang. Her går det over stokk og stein til tider! Det var for eksempel sykt gøy å se Karsten Warholm lede en seriøs politisk debatt, uten særlig forberedelse. Og da vi teipa fast Birgit Skarstein til en flyvinge i England var livet ganske spennende. Og dette er bare to av mange øyeblikk jeg kommer til å ta med meg resten av livet, forteller Harald.


Premiere

«Helt Harald» har sesongpremiere søndag 27. februar kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.