april 24

Fredrikstad-jenta Mathilde er valgt som ny regionansvarlig i NITO Studentene


Foto via NITO– Jeg vil være mentor og en trygghet for studentene, sier Mathilde Marie Andersen Sandli.


21.-24. april arrangerte NITO Studentene landsmøte. Nytt sentralstyre ble valgt, og Fredrikstad-jenta Mathilde er ny regionansvarlig i NITO Studentene opplyser NITO i en melding:

.
Hun studerer innovasjon og prosjektledelse på Høgskolen i Østfold, campus Fredrikstad. – Jeg ønsker å være en mentor for lokallagslederne i regionen og bidra til å skape en trygghet for studentene. Jeg vil også jobbe for å øke finansieringen til ingeniør- og teknologiutdanningene. – Det er viktig for meg å få fram alt det som er bra med å være medlem av NITO Studentene. Jeg vil jobbe for at de får de beste kursene og en god utdanning, slik at de blir trygge og klare for arbeidslivet.